Позашляховик Toyota Land Cruiser знімають із продажів

Автор: Роман Галімон | 29 Гру, 2020
Toyota Land Cruiser (2021)

Великий позашляховик Toyota Land Cruiser не продаватиметься після 2021 року в США.

Раніше Motorcar вже повідомляв, що Toyota Land Cruiser можуть зняти з виробництва й тепер ця загроза набирає реальніших обрисів.




Як повідомило видання MotorTrend позашляховик Toyota Land Cruiser зникне з продажів у США після 2021 року. Принаймні, на деякий час.

Модельна лінійка позашляхової й кросоверної техніки «Тойоти» в Америці й без того має широкий діапазон: 4Runner, Highlander, Tacoma, RAV4 та Sequoia. Й, можливо, заміна відомому позашляховику й не знадобиться.

Toyota Land Cruiser (2021)
Toyota Land Cruiser (2021)

Проте у своїй компанія натякає, що бренд готує щось на заміну.

«Toyota Land Cruiser – легендарне ім’я вже понад 60 років, – сказано в прес-релізі. – Хоча його продажі будуть припинені в США після 2021 модельного року, ми залишаємось відданими великому сегменту позашляховиків і продовжуватимемо досліджувати майбутні продукти, які відзначають багату позашляхову історію Land Cruiser. Ми просимо відданих ентузіастів та безстрашних авантюристів стежити за майбутніми подіями».

Звичайно, це ще не кінець для Land Cruiser в інших країнах, оскільки він буде продаватися на інших світових ринках.




Також, заява Toyota залишає відкритою можливість повернення моделі найближчим часом, якщо не автомобіля з назвою LC, то позашляховика з його духом. Можливо, це буде перейменована Sequoia. Проте все це станеться після 2021 року.

До речі, у серпні Toyota анонсувала проект Lunar Cruiser, який відправиться на Місяць у 2030 році, а нещодавно Toyota анонсувала новий електричний кросовер.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Toyota Land Cruiser (2021):
Фотограф: Toyota
Фотограф: Toyota
Фотограф: Toyota
Фотограф: Toyota

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest