Новий Volkswagen Golf дебютує в Україні 2021 року

Автор: Редакція | 06 Січ, 2021

Німецький бренд Volkswagen збирається «привезти» до України наступного року одразу декілька моделей, серед яких й Golf восьмого покоління.

VW представив нове покоління Golf ще минулого року, проте почав продажі лише на початку 2020 року після затримок, викликаних вдосконаленням цифрових функцій автомобіля, включаючи оновлення програмного забезпечення «через повітря» (over the air) або, просто кажучи, мережею інтернет.




Бренд вже анонсував, що на початку 2021-го виведе на український ринок кросовери T-Cross та Tiguan, а тепер генеральний директор «Порше Україна» (імпортера бренда Volkswagen в Україні) Йозеф Граф підтвердив й інші новинки.

В інтерв’ю виданню Ліга.Закон керівник «Порше України» підтвердив дебют анонсованих кросоверів, а також розповів про інші новинки 2021 року: «Потім – новий легендарний Golf 8 покоління, динамічний ліфтбек Arteon і Arteon Shooting Brake, популярний оновлений седан Passat. Також до Україні прибудуть гібридна версія Touareg і його спортивна версія Touareg R».

Всі покоління Volkswagen Golf

Цікаво, що при цьому в компанії розуміють, що бестселерами на українському ринку залишаються кросовери. Більш того, продажі Touareg в Україні навіть одні з найкращих у Європі.

«Найбільшим попитом у Volkswagen користувалися Tiguan і Touareg. До речі, за обсягами продажів моделі Touareg Україна посіла 2-е місце серед країн Європи», – сказав пан Граф.




Потрібно також додати, що в Європі бренд вже представив 300-сильну версію Golf GTI, а також спортивну версію хетчбека Golf R. Проте про їхню появу в Україну поки нічого не повідомляється.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Volkswagen Golf 2019 року:
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest