Першу партію Volkswagen ID.4 розкупили в США за один день

Автор: Редакція | 27 Вер, 2020
Volkswagen ID.4

Електричний кросовер Volkswagen ID.4 спеціальної версії 1st Edition був розпроданий в США лише за добу після офіційної презентації моделі.

Повністю електричний кросовер Volkswagen ID.4, який від початку збудований як електромобіль на платформі MEB, був презентований одразу на декількох континентах і його виробництво почнеться зі спецверсії 1st Edition.

Поки збирання новинки стартувало лише в Німеччині, але згодом мають запрацювати й інші заводи, зокрема й в США у 2022 році. Отже наразі постачання електрокросовера відбуватиметься виключно з батьківщини марки.




Враховуючи обмеженість першої партії, для Північної Америки виділили лише дві тисячі «першого видання» Volkswagen ID.4, яка була повністю розпродана в перший день.

Тепер клієнтам пропонують лише базовий ID.4 Pro, який на три тисячі доларів дешевший, але з’явиться в автосалонах аж у середині 2021 року.

Не виключено, що за рік буде ще один спецвипуск, присвячений початку виробництва електричного кросовера на американському заводі.




ID.4 для США пропонується або з заднім, або, за доплату, з повним приводом. У першому випадку потужність двигуна становить 204 к.с., у другому додається додатковий 102-сильний передній мотор. Поки на модель ставлять виключно топову 77-кіловатну батарею з запасом ходу в 402 км за циклом EPA.

Нещодавно ID.4 вже продемонстрував позашляхові якості, показав інтер’єр , а також розкрив коефіцієнт аеродинамічного опору.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook та Twitter.

Джерело: InsideEVs

Галерея Volkswagen ID.4:
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest