Volkswagen «випадково» розкрив інтер’єр бразильського кросовера

Автор: Редакція | 27 Кві, 2020

Бразильське відділення Volkswagen продовжує «дражнити» тізерами нового кросовера Nivus, який має бути презентований незабаром.

Тепер у анонсі з’явився глава бразильської філії Volkswagen Пабло Ді Сі та розповів про медіасистему нового крос-купе. Хоча відео свідомо виконано в невисокій якості, аби не розкрити всі таємниці завчасно, у ролику все ж можна помітити деякі нюанси оформлення інтер’єру «Нівуса».

Салон кросовера дуже схожий на інтер’єри інших моделей Volkswagen, побудованих на тій же платформі MQB-A0. Серед помічених відмінностей – нове кермо.

Але основний акцент у відео зроблений на новітній мультимедійній системі VW Play з восьмидюймовим монітором, яку до речі вже анонсували окремо ще на початку тізерної кампанії.

Виробник обіцяє, що «медійка» отримає абсолютно новий інтерфейс та сучасне програмне забезпечення. Більш того, у VW роблять на нову систему особливу ставку: вона отримала навіть власний онлайн-дебют, який намічений на 29 квітня.




Після цього залишиться лише зняти камуфляж з крос-купе та представити його зовнішність, бо головні технічні деталі виробник вже оприлюднив. VW Nivus матиме довжину 4,26 метра та колісну базу 2,56 метра, 415-літровий багажник, а під капотом ховатиметься літровий турбомотор на 128 к.с. в парі з 6-ступінчастим автоматом.

На ринку Бразилії новинка займе позицію між моделями Polo і T-Cross, а в Європі, куди Nivus має дістатися наступного року, кросовер може зайняти вакатне місце компактного крос-купе марки.




Раніше кросовер Volkswagen Nivus презентували у камуфляжі, а ще раніше виробник показав його перші зображення.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея тізерів Volkswagen Nivus 2020 року:
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest