Volkswagen «засвітив» нову модель Lamando для Китаю

Автор: Редакція | 15 Лип, 2021
Volkswagen Lamando 2022 року

Нова модель Volkswagen Lamando для китайського ринку легко впізнати за своєрідним «усміхненим обличчям».

Звідки походить Volkswagen Lamando? По суті, це охайніша версія Sagitar (Jetta за межами Китаю). Іншими словами, Lamando – це версія для Jetta, як Arteon – версія для Passat, лише сегментом нижче. Оригінальна модель дебютувала у 2014 році як продукт спільного підприємства SAIC-VW, і вже прийшов час для другого покоління.




Зовнішність автомобіля була повністю розкрита завдяки обов’язковому наданню до Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю зображень моделі, адже це частина процесу омологації машин.

Lamando отримає абсолютно новий вигляд у 2022 році, переймаючи «усміхнене обличчя», що нагадує Mazda3 другого покоління. Фари, схоже, черпають натхнення від електричних моделей VW, але, чесно кажучи, виглядають якось наполовину від привабливості електрокарів ID-лінійки.

Опубліковані зображення показують Lamando у різних рівнях комплектації, включаючи версію вищого класу з великими наконечниками вихлопу. Модель другого покоління, схоже, має більш екстравагантну задню частину й через це може втратити звичну практичність седану.




На жаль, фотографії інтер’єру не були опубліковані, хоча складається враження, що в салоні панують два екрани, що стирчать з приладової панелі. Таким чином Lamando в цьому аспекті зробить більший крок за споріднений Sagitar, оскільки китайська Jetta має традиційну конфігурацію з екранами, вбудованими в панель приладів.

Новий Lamando має довжину 4784 міліметра, ширину 1831 мм і висоту 1469 мм, а колісна база 2731 мм робить його значно меншим за Arteon, доступний у Китаї під старою назвою CC.

Новинка показана з колесами різного розміру від 16 до 18 дюймів, тоді як потужність походить від двигуна 1,4 TSI із віддачею 148 к.с. (110 кВт), який VW використовує вже більше десяти років.




Як й у випадку з вихідною моделлю, Lamando наступного покоління, швидше за все, залишиться лише на ринку Китаю, де седани досі користуються великим попитом. При цьому, VW на цьому ринку пропонує також флагманський Phideon (нащадок Phaeton), Bora та інші седани в різних розмірах.

До речі, нещодавно аналогічним чином Volkswagen Passat отримав нову зовнішність для Китаю.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Volkswagen Lamando 2022 року:
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest