Volkswagen Passat отримав нову зовнішність для Китаю

Автор: Редакція | 23 Тра, 2021
Volkswagen Passat 2022 року

Volkswagen Passat вже майже знятий з виробництва в Європі та Північній Америці, але в Китаї він все ще має сильні позиції.

Минулого року стало відомо, що седан Volkswagen Passat зникне з ринків Європи та Північної Америки, хоча для європейських споживачів все ж залишать версію універсала.




Лінійка ж седанів Volkswagen у Китаї досить велика та заплутана, оскільки існує безліч пропозицій із трьома коробками, що пропонуються через місцеві спільні підприємства з SAIC та FAW. «Піднебесна» – це місце, де VW досі продає автомобілі з назвою Bora, а також Phideon, який є непрямим спадкоємцем нещасного Phaeton.

Про «китайський» Passat

Останній китайський примірник Passat був представлений наприкінці 2018 року зі значно іншим дизайном за європейську модель, що продається з 2015 року. Версія CN дуже схожа на північноамериканську версію, хоча ці дві моделі абсолютно різні за своїми платформами. Модель, що продається в Китаї, базується на платформі MQB, тоді як американська версія все ще використовує старий «візок» Passat NMS.

Більшу плутанину додає Magotan, по суті довша версія «Пассату», що продається в Європі. Автомобіль займає місце між місцевими моделями Passat та Phideon у родині «китайських» седанів VW, до якої також входять Lavida, Lamando та CC (Arteon на міжнародних ринках).




У 2022 році VW виведе на ринок Китаю оновлений Passat й Міністерство промисловості та інформаційних технологій країни вже опублікувало зображення рестайлінгового седана, який нещодавно отримав схвалення від уряду.

Одразу помітно блискучу передню решітку з хромованими вставками у формі стільників, а також оновлені світлодіодні фари та чистіший дизайн переднього бампера.

Найбільш очевидна зміна знаходиться позаду, де китайський Passat отримав світлову панель на всю ширину, хоча поки не зрозуміло, чи насправді вона вся загоряється, чи це просто для декору.




«Сплющені» вихлипні виходи разом із значком «280 TSI» зарезервовані для базової комплектації із 1,4-літровим силовим агрегатом, який продається разом із 2,0-літровими моделями 330 TSI і 380 TSI. Всі три версії комплектуються лише роботом DSG.

Цьогоріч Volkswagen вже оновив позашляховик Teramont для Китаю, а інший бренд групи Skoda представила для Китаю спеціальну версію Octavia Pro.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Volkswagen Passat 2022 року (Китай):
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest