Кросовер Honda BR-V отримав нове покоління

Автор: Редакція | 22 Вер, 2021
Honda BR-V 2022 року

Нове покоління субкомпактного кросовера Honda BR-V отримало чимало оновлень, проте в Європі та Україні навряд чи з’явиться.

Поки найменшим кросовером Honda для Європи та Америки залишається HR-V, в деяких азіатських країнах саме BR-V бореться у сегменті B. Назва моделі походить від «Bold Runabout Vehicle» й тепер з’явилось друге покоління, яке замінить попереднє, випущене у 2015 році.

Honda не зазначила, чи змінилася платформа для другого покоління, але відомо, що перше мало спорідненість із мінівеном Mobilio, який сам був заснований на компактному хетчбеку Brio, автомобілі базового рівня, розташованому під Jazz /Fit.




Нові технології

Honda BR-V 2022 року

Й хоча дизайн автомобіля не викликає особливого захоплення, проте кросовер має багато сучасних технологій, котрі мають допомогти водію та пасажирам.

В новому Honda BR-V набагато безпечніше завдяки використанню систем безпеки Honda Sensing: помічник з утримання смуги руху, екстрене гальмування, адаптивний круїз-контроль та режими руху.

Honda BR-V 2022 року

У стандартній комплектації пропонується шість подушок безпеки й автоматичні фари дальнього світла, не кажучи вже про моніторинг сліпих зон і систему сповіщення про рух автомобіля попереду (корисно в трафіку).

Під капотом

Honda BR-V 2022 року

Потужність забезпечується атмосферним 1,5-літровим бензиновим двигуном i-VTEC потужністю 120 к.с. при 6600 об/хв і 145 Нм крутного моменту від 4300 об/хв. Привід лише на передні колеса через автомат CVT, який, за словами Honda, став новим та більш ефективним.

Тим не менш, навіть HR-V відповідає лише стандартам Євро 4, які вперше були впроваджені в Європейському Союзі ще в 2005 році.

З моменту свого запуску шість років тому BR-V був проданий у кількості 255 000 примірників, причому 30 відсотків поставляється в Індонезію, де цього тижня був представлений новий кросовер, а також в одну з країн, де він вироблятиметься.




Новинка надійде у продаж на місцевому ринку у січні 2022 року й, за очікуваннями, матиме початкову ціну близько 18 000 доларів США.

Варто відзначити, що HR-V та BR-V не єдині субкомпактні кросовери, які Honda продає по всьому світу, оскільки Південна Америка та Індія мають менший WR-V в якості кросоверного варіанту третього покоління Fit/Jazz. Крім того, спільне підприємство Dongfeng Honda у Китаї продає HR-V як XR-V, тоді як в Японії HR-V називається Vezel.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Honda BR-V 2022 року:
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest