Автовиробник Kia представив новий логотип

Автор: Редакція | 10 Січ, 2021
Автовиробник Kia представив новий логотип

Південнокорейській бренд Kia показав новий вигляд логотипу, який вже незабаром дебютує на новій моделі електрокара.

Ще минулого року стало відомо, що новий флагман Kia дебютує у якості електричного кросовера на основі концепту Imagine. На даний момент, електрокар досі має лише внутрішню назву Kia CV, але вже відомо, що електрокросовер стане одним із п’яти електричних автомобілів, що дебютують 2021 року.




До речі, електрокари Kia, за припущеннями, мають бути презентовані паралельно з новинками від нового суббренду південнокорейського концерну Hyundai-Kia, який отримав назву Ioniq. До речі, Kia CV відповідатиме за технічними параметрами моделі Ioniq 5, що стане виробничою версією  концепту Hyundai 45 .

Електромобілі, засновані на новій платформі E-GMP, мають дебютувати ледь не щороку й до 2027 року за планом з’явиться аж 7 електромобілів.

Так, за рік, у 2022 році презентують електроседан Ioniq 6, побудований за мотивами нашумілого концепт-кара Prophecy, а до початку 2024 року лінійка поповниться повнорозмірним позашляховиком на ім’я Ioniq 7.




Стосовно найближчих прем’єр, то очікується, що Kia CV (або Ioniq 5) матимуть комплектації з одним або двома електродвигунами, що дозволять видавати загальну потужність 313 к.с.. Від кількості двигунів залежатиме задній або повний привід, акумуляторна батарея зможе надати максимальну автономність до 500 км на одному заряді.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея концепта Imagine від Kia:
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest