Kia представила Sportage європейської комплектації (відео)

Автор: Редакція | 01 Вер, 2021
Kia Sportage 2022 року

П’яте покоління KIA Sportage нарешті представлено у європейській комплектації.

У червні був презентований Kia Sportage для глобального ринку, а тепер прийшла черга Європи.

Чим відрізняється Kia Sportage для Європи?

Kia Sportage 2022 року

Очевидно, що нова версія відрізнятиметься коротшою базою. Позаду можна очікувати меншу задню стійку моделі та менші задні двері.

Тобто взагалі великої різниці між моделями, окрім довжини, не має бути, а отже новинка Kia збереже однаковий екстер’єр, з оригінальними світлодіодними фарами, розташованими на нижньому рівні, та «бумерангом» для ДХВ.

На разі відомо, що новий Sportage, призначений для світових ринків, має довжину 4,66 метра, а колісна база – 2,75 м. Для Європи технічна специфікація ще не оголошена.

При цьому, інтер’єр теж має зберегти вже анонсований рівень діджиталізації, який вже можна буде побачити в європейських автосалонах у вересні.




Двигуни Kia Sportage для Європи

Kia Sportage 2022 року

Враховуючи гостру ситуацію з нормами викидів у ЄС, Kia намагатиметься забезпечити якомога більшою електрифікацією комплектації Sportage.

Хоча новий Sportage буде доступний з бензиновими та дизельними двигунами, більшість з них буде електрифіковано за допомогою 48-вольтної гібридної технології (MHEV). Але будуть доступні й два гібридні варіанти: звичайний гібрид (HEV) та плагін-гібрид (PHEV).

Крім того, існують припущення, що п’яте покоління все ще може отримати 100% електричний варіант, про який поки не говорилось офіційно.

Цікаво, що європейська версія «Спортейджа» вже була раніше помічена в Кореї, а потім модель приїхала й на «Старий континент». Тепер модель презентована офіційно й треба дочекатись офіційних деталей.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest