Нову Mazda CX-60 «засвітили» на перших фото

Автор: Редакція | 22 Жов, 2021
Mazda CX-60 2022 року

Новий кросовер Mazda CX-60, розроблений спеціально для Європи, вперше показали на реальних зображеннях.

Цього місяця стало відомо, що Mazda готує цілий ряд новинок, серед яких буде кросовер CX-60, який продаватиметься в Європі у 2022 році.

За припущеннями Mazda CX-60 має бути вужчим за інші моделі та матиме лише два ряди сидінь, на відмінну від трьох в нових американських моделях.

При цьому, новинка стане першим новим позашляховиком, представленим на новій платформі з заднім приводом. З новою моделлю марка планує увійти у престижніший сегмент D, в якому також дебютує нове покоління Mazda6.




Mazda CX-60 має з’явитись у 2022 році разом із новою плагін-гібридною установкою та еволюцією відомого дизайну KODO.

На разі, в мережі з’явились патентні зображення, на яких, за припущеннями, зображений новий кросовер японської марки.

Що чекати від Mazda CX-60?

На основі цих зображень іспанське видання Motor.es створило повноцінний рендер (головне фото), на якому проглядаються багато аналогій з нещодавно оновленим кросовером CX-5.

Зокрема, видно схожу решітку радіатору, вигнуту нижню лінію фар, які мають повністю світлодіодну технологію, та бампер із новими повітрозабірниками. Все це надає новинці додаткову порцію агресивності.




Незважаючи на те, що Mazda CX-60 матимуть естетичні зв’язки з CX-5, виробник планує візуально розділити моделі, аби вони були впізнаванні як спереду, так й ззаду.

Нова модель матиме інші пропорції, з меншим кліренсом, а також буде довшою, дотримуючись поточної тенденції. Дизайн також має надати більшого відчуття простору всередині в порівнянні з CX-5.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Mazda CX-60 2022 року (патентні фото):
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest