Покупці не сприйняли пікап Tesla Cybertruck

Автор: Роман Галімон | 11 Бер, 2020

Американська компанія електрокарів Tesla поки не оголосила дату початку виробництва пікапа Cybertruck й експерти висловили можливі причини.

На відміну від першого кросовера Model Y, який дійсно має стати наступним бестселером Tesla, адже ввійшов у найпопулярніший сегмент ринку, пікап Cybertruck можуть спіткати проблеми з попитом.

Компанія Tesla швидко набирає темпи в автобудівництві й вже відкрила другий завод із виготовлення електрокарів, який розміщений в Китаї, та готує майданчик для третього заводу, що буде розміщений під Берліном.

Крім того, популярність моделей Tesla теж вражає. Так, Model 3 вже продано у світі в кількості 400 000 одиниць та стала, наприклад, бестселером 2019 року в Норвегії.

Але, американська компанія має зважати також на думку своїх інвесторів та акціонерів, адже акції компанії розміщені на біржах. І хоча минулого місяця їхня вартість несподівано виросла, проте тепер вони впали, як й акції інших промислових підприємств у США.

Тому для інвесторів компанії будуть важливі такі дослідження, які зробила наприклад швейцарська фінансова компанія UBS.

Видання Barron’s навело частину цього дослідження й заявило, що було опитало близько 10 000 людей у шести країнах.

Так опитування показало, що 28% респондентів у світі готові розглянути можливість придбання Model Y, що схоже із зацікавленістю у 26%, яка була на Model 3 у 2018 році. При цьому, найбільша кількість охочих придбати новий кросовер від Tesla знаходиться в Китаї (65 %).

А ось Cybertruck висловили придбати лише 18% респондентів. При цьому, покупці виразили бажання придбати краще Chevy Silverado або F-150, ніж пікап від Tesla.

Цікаво, що після презентації Cybertruck компанія Tesla почала збирати попередні замовлення на пікап з авансом у 100 доларів, проте досі поки не було оголошено ані офіційної кількості отриманих замовлень, ані дату початку виробництва автомобіля.

Слідкуйте за останніми новинами на нашому каналі у Telegram.

Галерея Tesla Cybertruck:
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest