Renault представила бюджетний кросовер Kiger для Індії

Автор: Редакція | 28 Січ, 2021
Renault Kiger 2021 кросовер Індія презентація

Альянс Renault-Nissan-Mitsubishi вже давно працює на індійському ринку й тому…

Альянс Renault-Nissan-Mitsubishi вже давно працює на індійському ринку й тому не дивно, що після презентації бюджетного кросовера від Nissan, з’явився й аналогічний варіант під брендом Renault, хоча на корпоративному рівні марки начебто поділили ринки.




Концепт Renault Kiger з’явився ще минулого року, а тепер була представлена його виробнича версія. При підготовці до конвеєра дизайн моделі передбачувано спростили, але загалом дизайн машини вийшов доволі очікуваним.

Renault Kiger 2021 року

Кросовер довжиною в 3 991 мм призначений, в першу чергу, для ринку Індії (де є пільги для машин до 4 м), й модель посяде місце між кросоверами Kwid та Duster. Проте, варто додати, що цей сегмент ринку є висококонкурентним: окрім, вже вищезгаданого Nissan Magnite, «французькому» кросоверу доведеться поборотися зі спорідненими Hyundai Venue та Kia Sonet.




Цікаво, що за своїх компактних розмірів Renault Kiger має непоганий дорожній просвіт у 205 мм (хоча на 5 мм менше за концепт), салон розрахований на п’ять людей, а багажник вміщає від 405 до 879 літрів вантажу.

Renault Kiger 2021 року

Для бюджетної моделі будуть доступні 16-дюймові диски, двоколірне забарвлення кузова, рейлінги на даху, 7-дюймові цифрові прилади, мультимедійна система з 8-дюймовим тачскріном та підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, акустика Auditorium 3D Sound by Arkamys. В системі вибору режимів руху навіть передбачені спортивні налаштування.

Renault Kiger 2021 року

Двигунів обіцяють два, але об’ємом в один літр. Атмосферний розвиватиме 72 к.с. та 96 Нм й поєднується з 5-ступеневою механікою або роботом Easy-R. Турбирований видаватиме 100 к.с. і 160 Нм, йому замість робота ставлять варіатор. Привід в обох випадках – лише передній.

Renault також пообіцяла для кросовера Kiger й міжнародне майбутнє, але поки невідомо в які країни він може відправитись.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Renault Kiger 2021 року:
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest