Оновлена Skoda Scala знову «засвітилась» на тестах

Автор: Редакція | 07 Жов, 2021
Skoda Scala 2023 року

Популярний хетчбек Skoda Scala незабаром має отримати оновлення першої генерації й прототип вдруге «спіймали» на випробуваннях.

Skoda поступово оновлює свою модельну лінійку й дійшла черга Scala. Раніше ж рестайлінг отримав кросовер Kodiaq, а Fabia взагалі змінила генерацію.

Фейсліфтинг «Скали» теж вже готується й новинка у камуфляжі вдруге була помічена у камуфляжі на дорожніх тестах. Минулого місця хетчбек тестувався навіть із причепом, який вимірює динамічність моделі.




Skoda Scala 2023 року

Skoda Scala 2023 року

Як й нещодавно «засвічений» седан Superb, тести Skoda Scala відбувались на дорогах Альп.

На фотографіях можна помітити характерний камуфляж Skoda для оновлення моделі, що ховає лише передню та задню частину автомобіля. Логічно припустити, що саме в цих частинах відбудуться помітні зміни.




Вочевидь, це будуть невеликі естетичні корективи, які в цілому не змінять дизайн, але вплинуть на передні та задні світлові панелі, решітку радіатора та навіть бампери. Все буде зроблено в сучасній мові дизайну виробника, який отримав старт на першому електричному кросовері Enyaq iV.

Всередині, швидше за все, Skoda вдосконалить обладнання Scala, скориставшись рестайлінгом та новими доступними технологіями.

Двигуни Skoda Scala 2023 року

Skoda Scala 2023 року

Покращення в цьому аспекті будуть дуже помітними, проте й актуальними. Лінійка двигунів і надалі включатиме в себе вибір бензинових і дизельних двигунів.

Крім того, очікується, що версія G-TEC з технологією двопаливного палива залишиться й працюватиме із GNC (стисненим природним газом).

Таким чином, зміни Skoda будуть спрямовані на підвищення ефективності та скорочення викидів.

Запуск нової Scala відбудеться у другій половині 2022 року, тому на ринок хетчбек вийде як модель 2023 року.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor.es

Галерея Skoda Scala 2023 року:
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest