SsangYong показав майбутній позашляховик X200

Автор: Редакція | 27 Лип, 2021
SsangYong X200

SsangYong представив дизайнерську концепцію свого позашляховика наступного покоління X200, запропонувавши поглянути на новий напрямок стилю корейської фірми.

Цікаво, що концепт X200, створений у новому дизайні бренду під назвою «Powered by Toughness» («Живлення від Міцності»), мало чим нагадує сучасний стиль SsangYong.




Передня частина оснащена круглими фарами та вертикальні слоти радіаторної решітки нагадують певні моделі Jeep й мають сильно виражений бампер з іншими накладками на кузов.

Могутні коробчасті арки вміщують позашляхові шини та надають X200 широкі агресивні пропорції. Вітрове скло виглядає плоским і зустрічається з квадратною лінією даху, що нагадує моделі для бездоріжжя, такі як Mercedes G-Class.

Уздовж підвіконь ще більше накладок на кузові, а утилітарна тема доповнена набором надміцних решіток на даху. Він також накритий відкидним полотном, подібно до розсувної тканинної покрівлі, яку можна встановити на новому Land Rover Defender.

SsangYong X200

Задні арки різко закінчуються коротким звисом та інтегрованими задніми ліхтарями, тоді як задній бампер має подібні вирізи та облицювання кузова, як й спереду. Запасного колеса не видно, але чотири отвори у задніх дверях свідчать про те, що таке можна встановити.

Загальний вигляд – це міцний та нішовий позашляховик у ретро-стилі, який ґрунтується на дизайнерській темі, продемонстрованій концепцією SsangYong J100 EV, випущеною на початку цього року.

Говорячи про нову філософію дизайну, представник Ssangyong сказав:

«Powered by Toughness – це філософія, яка підкреслює важливість дизайну для SsangYong. Поряд з темами міцності та сучасності, надійно підкріплюється давнє повідомлення “Korean Can Do” (корейці вміють), яке займало центральне місце в лінійці продуктів Korando протягом чотирьох ітерацій, починаючи з оригіналу 1983 року».




Для своїх майбутніх моделей SsangYong обіцяє використовувати «екологічні силові агрегати», а J100 вже підтверджений як повністю електричний. Модель X200 може наслідувати цей приклад і використовувати майбутню окрему платформу для електрокарів.

У 2018 році SsangYong розкрив плани щодо нової повністю електричної платформи для середніх і великих позашляховиків. Перший автомобіль на новій платформі з’явиться в салонах у 2024 році й стане серійною версією концепту X200.

Однак існує ймовірність того, що, будучи повністю електричним, X200 може використовувати адаптовану платформу для двигуна внутрішнього згоряння, подібну до технології, яка лежить в основі бренду Korando e-Motion.

Korando e-Motion – це перший повністю електромобіль SsangYong, який використовує один електродвигун потужністю 187 к.с., що живиться від акумулятора на 61,5 кВт-год. За циклом NEDC автомобіль здатний проїхати більше 418 км.

Тим часом, минулого року південнокорейський автовиробник SsangYong вирішив почати процедуру банкрутства, адже не зміг розрахуватися з кредиторами та не отримав підтримки від власників. Ще минулої весни компанія Mahindra & Mahindra, яка володіє виробником SsangYong, почала шукати нового покупця, проте результати поки невідомі.

Джерело: Auto Express


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest