Tesla Model 3 та Skoda Superb визнані найнадійнішими седанами

Автор: Редакція | 06 Вер, 2020
Tesla Model 3 2018 року

Британське видання WhatCar? назвало електричний Tesla Model 3 та бензиновий Skoda Superb найнадійнішими машинами.

За базу було взято опитування 13 тисяч автовласників, які мали можливість розповісти про проблеми в експлуатації своїх середньорозмірних седанів.

Відповідно до рейтингу, з найменшим числом несправностей зіткнулися власники Tesla Model 3. Американський електрокар отримав рейтинг надійності 99,4 % й лише 5% власників стикалися з будь-якими несправностями, при цьому в жодному випадку поломка не викликала зупинку автомобіля на трасі.

Як зазначено, всі несправності стосувались лише інтер’єру й були усунуті по гарантії без додаткових витрат власника на ремонт.




Другим автомобілем в рейтингу стала Skoda Superb з рейтингом надійності 98,3 %. При цьому проблеми були розподілені наступним чином: двигун – 2%, інтер’єр – 2%, електрика – 2%.

Також власники Superb радили брати бензинову версію, яка мала лише 10% несправностей у порівнянні з 24% на дизелях. Половина несправних автомобілів була відремонтована в той же день, а 75% з них залишилися на ходу. Звісно, ремонт нових машин був здійсненний безкоштовно.

Цікаво, що в кінці переліку опинилися компактні німецькі преміальні седани. Це Mercedes C-class, спортивна версія Opel Insignia, яка в Британії продається як Vauxhall Insignia Grand Sport, а також дизельний Audi A4.




Рейтинг WhatCar? насправді виглядає досить логічним. У електрокарів в принципі набагато менше деталей, що ламаються, адже їхня механіка простіша.

При цьому, «дитячі хвороби» Tesla також відомі: неохайний інтер’єр, неякісне покриття фарбою та іржа в країнах із холодним кліматом. Все це пов’язано з відсутністю великого досвіду в американських інженерів у масовому виробництві.

Цікаво, що нещодавно Tesla Model 3 втратив задній бампер після проїзду через калюжу, а інші Model 3 врізалась у перекинуту «фуру» на автопілоті.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook та Twitter.

Галерея Tesla Model 3 2018 року:
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest