Volkswagen Arteon R «засвітився» на Нюрбургринзі

Автор: Роман Галімон | 18 Кві, 2020

Німецький виробник Volkswagen провів тестові випробування своєї нової версії седана Arteon, яка вперше отримає R-модифікацію.

Після зимових тестів у Швеції новий Volkswagen Arteon R, як й вже помічені  VW Golf G та Tiguan R, був спійманий «фотошпигунами» на Нюрбургринзі. При цьому машина мала лише невеликий камуфляж, який показав, чого очікувати від стилізації, коли модель нарешті приїде в салони.

Спереду інженери Volkswagen поки використовують білу стрічку на передній решітці, щоб приховати форму. Порівняно з актуальним Arteon, «повітрозабірники» на цій машині стали більшими й агресивнішими.

Й зрозуміло чому: збоку можна розгледіти сині гальмівні супорти з літерою R, які явно говорять про спортивну комплектацію. Нові аеродинамічні диски та низькопрофільна гума також говорять про «прокачану» суть машини.

Ззаду на кришці багажника знаходиться крихітний чорний спойлер. Також ззаду помітні панелі на кожній стороні заднього бампера, які явно щось приховують. Проте пара трапецієподібних випускних отворів знаходяться нижче бампера.




За попередніми даними Arteon R мав отримати новий 3-літровий двигун VR6 із турбонаддувом та потужністю 404 к.с. (301 кВт). Однак тепер вважається, що модель використовувала 2,0-літровий чотирициліндровий двигун із турбонаддувом від нового Golf R, який видаватиме 330 к.с. (246 кВт). При цьому, двигун буде поєднаний через семиступінчасту коробку передач із подвійним зчепленням до системи повного приводу.

Очікується, що Arteon R буде продаватися лише в Європі та Китаї, й омине США. Дебют новинки має відбутися до кінця року, але пандемія коронавірусу ускладнює точну дату дебюту. Разом із седаном, Arteon R має бути презентований й в кузові універсал.




Крім того, Volkswagen  раніше оголосив про появу у 2020 році гібридних моделей для кросовера Tiguan та седана Arteon.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Volkswagen Arteon R (шпигунські фото):
Фотограф:
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф:
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф:

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest