Volkswagen завершить виробництво Passat спецверсією

Автор: Редакція | 19 Лип, 2021
Volkswagen Passat Limited Edition

Виробник Volkswagen вирішив завершити виробництво седана Passat спеціальною версією Limited Edition для ринку США.

Німецька марка Volkswagen закінчить виробництво седана Passat 2022 року обмеженим тиражем у 1973 примірників у США. Це буде відсиланням до року, коли стартували продажі автомобіля.




Бренд збере 411 прикладів у кольорі Aurora Red Metallic з інтер’єром Titan Black. Цей номер є оригінальним виробничим кодом автомобіля Passat.

Також буде побудовано 423 екземпляри у кольорі Racing Green Metallic із салоном Mauro Brown. VW будує американський Passat у Чаттанузі, штат Теннессі, і ця цифра є кодом міста.

Компанія виготовить й 524 «Пассата» в білому кольорі із салоном – Mauro Brown, й ця кількість стосується дати відкриття заводу в Чаттанузі – 24 травня 2011 року.

Нарешті, 615 прикладів будуть у кольорі Platinum Grey Metallic з інтер’єром Titan Black. Цей номер представляє шість поколінь імпортних «Пасатів» в Америці, одне виготовлене в США та п’ять десятиліть продажів у США.

Volkswagen Passat Limited Edition

На додаток до цих кольорових комбінацій, всі Passat Limited Edition отримують 18-дюймові колеса з 15-спицевим дизайном, чорні накладки на кришки дзеркал, що складаються, та світлодіодні фари. Всередині будуть емблеми «1 із 1973» та «Chattanooga 2011». У нижній частині підсклянників знаходяться спеціальні килимки, на яких зображена аерокарта Чаттануги та креслення фабрики зверху.

Volkswagen Passat Limited Edition

Всі екземпляри Limited Edition отримують комфортні спортивні сидіння з перфорованою шкірою Vienna, пам’ять водійського сидіння та пасажирське сидіння з електричним регулюванням. Обидва ряди сидінь обігріваються. Навігація, стереосистема Fender та допомога при паркуванні спереду та ззаду також є стандартними.

Лімітований випуск Passat 2022 року стартуватиме від 30 295 доларів США (плюс плата за доставку 995 доларів США). 411 одиниць в кольорі Aurora Red Metallic коштуватимуть додаткові 395 доларів за ціною 30 690 доларів.




VW запустив Passat в Європі в 1973 році та представив його в США у 1974 році під назвою Dasher. Друге покоління в США також називалось Dasher. Автомобіль не мав назви Passat у цій країні до 1990 року. У 2011 році VW вирішив побудувати специфічну для США версію Passat, яка була більшою за європейську.

Також минулого року стало відомо, що Volkswagen Passat знімуть із виробництва й у Європі (принаймні, у кузові седана).  А ось для Китаю модель вже отримала нову зовнішність, хоча нова генерація Passat для Європи у кузові універсала теж очікується.

Джерело: Motor1

Галерея Volkswagen Passat Limited Edition:
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest