Дилери скаржаться на застарілий модельний ряд Mitsubishi

Автор: Редакція | 12 Лип, 2021
Mitsubishi Outlander 2022 року

Модельний ряд Mitsubishi у багатьох країнах складається лише із декількох моделей й тому не дивно, що деякі дилери критикують його.

На даний момент модельний ряд Mitsubishi в США складається лише з чотирьох автомобілів – шість, якщо рахувати Outlander PHEV та седан Mirage G4 окремими автомобілями.




Серед шести моделей лише Outlander отримав суттєву реконструкцію в новому поколінні 2022 року, тоді як Eclipse Cross здобув серйозне оновлення на початку цього року. І хетчбек Mirage, і седан Mirage G4 також одержали «фейсліфтинг».

Як зазначає видання Automotive News, дилери в цілому задоволені новим виглядом флагманської моделі в лінійці, яка отримала платформу від Nissan Rogue. Наприклад, президент дилера O’Brien Auto Team в штаті Іллінойс Райан Гремор сказав, що новий Outlander – найкрасивіший Mitsubishi, який вони бачили за останні роки.

Однак дилери також паралельно висловлюють деяку невпевненість щодо майбутнього бренду. Мається на увазі, що решту моделей також було б бажано оновити.




Outlander Sport (в Європі продається як ASX) все ще виробляється на платформі, яка існує з 2011 року, тоді як архітектура Mirage датується 2014 роком. Очікується, що оновлені моделі з’являться за кілька років, але цей час не гратиме на користь продажів.

Плагін-гібридна версія Outlander PHEV також продається ще у кузові моделі попереднього покоління, й нова генерація розеточної версії з’явиться лише у 2022 році.

Зрозуміло, що Mitsubishi наразі концентрується на азіатському ринку та вже оголосила про вихід з Європи, але в той же час було оголошено про збирання двох нових моделей з використанням платформ Renault.




Проте ці нові автомобілі навряд чи досягнуть Америки, як й новий плагін-гібридний Eclipse Cross та оновлена версія пікапа Triton / Strada, котрі продаються в інших країнах світу.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея лінійки Mitsubishi:
Фотограф: Євген Сокур
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Євген Сокур
Фотограф: Роман Галімон
Фотограф: Mitsubishi

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest