Mazda анонсувала новий кросовер CX-50

Автор: Редакція | 09 Лис, 2021
Тізер Mazda CX-50

Японська марка Mazda збирається представити повністю новий кросовер CX-50 й дебют моделі призначений на 15 листопада 2021 року.

Нещодавно Mazda оголосила про запуск цілого ряду кросоверів від CX-50 до CX-90. При цьому деякі, як CX-50, запропонують виключно для американського ринку, а деякі, як CX-60, для європейського.

Отже першим дебютує Mazda CX-50, котрий вже потрапляв в об’єктиви фотошпигунів та має підсилити позиції кросовера CX-5, який також продаватиметься одночасно.




Очікується, що CX-50 буде створений на платформі CX-3, хоча інші кросовери CX-60 – CX-90 отримають нову задньопривідну платформу з рядною «шісткою» та плагін-гібридною системою PHEV.

Раніше Mazda заявляла про впровадження повного приводу для своїх моделей в Америці, а отже новий кросовер має бути повнопривідним, але передні колеса все ж будуть ведучими. Під капотом 2,5-літровий бензиновий двигун із турбонаддувом видаватиме 250 кінських сил та 434 Ньютон-метрів крутного моменту.

На разі, Mazda CX-50 вже з’явився у відео-ролику, на якому кросовер везе байдарку через тропічний ліс. Звісно, розгледіти новинку не можливо, проте враховуючи аналогічну публікацію підрозділом Mazda Canada, можна припустити появу цієї моделі й на канадському ринку.




Новий CX-50 надійде у виробництво в січні 2022 року на заводі в Хантсвіллі, штат Алабама, побудованому в якості спільного підприємства з Toyota. Ціни на новинку, за очікуваннями, лише трохи перевищуватимуть цінник CX-5.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest