Новий Nissan X-Trail презентували в Японії

Автор: Редакція | 21 Лип, 2022
Nissan X-Trail 2023 року

Нове покоління Nissan X-Trail дебютувало на батьківщині з переднім та повним приводом, а також із технологією e-Power.

У Північній Америці новий Nissan X-Trail (під назвою Rogue) розкрили ще влітку позаминулого року. У Китаї – вже під власним ім’ям – навесні минулого. І лише тепер відбулася прем’єра в рідній Японії.

До речі, в Європі новинка офіційно ще теж не презентована, але Motorcar вже писав про очікування цього дебюту.

Презентація в Японії

Nissan X-Trail 2023 року

Загалом кросовер виглядає ззовні та всередині аналогічно до вищезгаданих версій. Проте, найголовніше ховається під капотом.

Для топових версій X-Trail пропонується технологія e-Power – бензиновий двигун із змінною компресією, який фактично не приводить в рух колеса. Натомість двигун живить генератор, який передає електроенергію електромоторам, що й рухають автомобіль.

Це зменшує споживання палива та викиди порівняно зі звичайною машиною із двигуном ДВЗ. Аналогічна технологія вже застосована на меншому Qashqai (Rogue Sport у США) й також відома як e-4ORCE.

Nissan X-Trail 2023 року

Електрифіковані моделі також отримують технологію e-Pedal (від електрокарів Nissan), яка зменшує потребу натискати педаль гальма, оскільки уповільнення забезпечується автоматично, коли водій знімає ногу з педалі акселератора.

При цьому, базова модель оснащується конфігурацією 2WD і використовує той же 1,5-літровий двигун внутрішнього згоряння, але без переднього і заднього електродвигунів гібридної установки. Модель 2WD пропонується виключно з двома рядами сидінь.

Nissan X-Trail 2023 року

В салоні X-Trail отримав 12,3-дюймову повністю цифрову панель приладів і сенсорний екран такого ж розміру, а також додатковий проекційний дисплей розміром 10,8 дюйма.

Всередині пропонується оббивка з тканини та шкіри Nappa, а також власна водовідштовхувальна тканина Tailor Fit і Cell-Cloth від Nissan.

Nissan X-Trail 2023 року

Ціни починаються з 3 198 800 ієн (близько 23 100 доларів США) і зростають до 4 499 000 ієн (32 600 доларів США) за топові версії.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Nissan X-Trail 2023 року:
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest