Skoda оголосила про плани щодо Fabia, Karoq та Kodiaq

Автор: Роман Галімон | 25 Бер, 2021
Skoda Octavia RS 2021 року

Цього року Skoda планує запустити нову Fabia, оновлені кросовери Karoq та Kodiaq, а також представити купе Enyaq iV.

Цього тижня відбулася щорічна прес-конференція Skoda, яка розкрила кілька важливих найближчих планів. 2021 рік буде напруженим, оскільки чеський бренд представить абсолютно нову Fabia у травні, але версія універсала з’явиться лише у 2023 році.




Виробництво субкомпактного універсала Fabia планується розпочати приблизно через два роки на заводі в Квасинах у Чехії. Це стане можливим лише після переміщення виробництва Superb на заводі VW Group у Братиславі, де буде вироблятись вже наступне покоління флагманської моделі Skoda.

Новий VW Passat, який, за чутками, буде пропонуватися лише як універсал, також буде будуватись у столиці Словаччини поряд із спорідненим Superb. Їх розроблятимуть у Младі-Болеславі.

У 2021 році також має відбутися презентація Enyaq iV Coupe – купейної варіації першого електромобіля Skoda.




Портфель позашляховиків компанії буде вдосконалений ще більше, коли з’явиться «рестайлінг» для Karoq та Kodiaq. Крім того, нещодавно представлений кросовер Kushaq став першою спеціальною моделлю для Індії, тоді як Китай отримав довгу Octavia Pro.

У довгостроковій перспективі голова Skoda Томас Шефер заявив, що успішний бренд отримає менший електромобіль, який буде нижчим за Enyaq iV. Він не вдавався в подробиці, але вважається, що модель, про яку йдеться, буде еквівалентом хетчбека VW ID.3.

У планах також новий електромобіль початкового рівня, який замінить Citigo-e iV. A-сегмент електрокарів, швидше за все, буде побудований на основі нового доступного електричного автомобіля SEAT, який розробляється для запуску в 2025 році, як й новий VW ID.1.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Skoda Fabia (у камуфляжі):
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф:
Фотограф:
Фотограф: Skoda

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest