Маск визнав можливий провал пікапа Tesla Cybertruck

Автор: Редакція | 17 Лип, 2021

Генеральний директор автовиробника Tesla Ілон Маск визнав, що ідея пікапа Tesla Cybertruck може провалитись.

Вже майже як два роки тому був презентований футуристичний пікап Tesla Cybertruck, який своєю появою викликав неоднозначні думки стосовно дизайну моделі.




З одного боку, Cybertruck виглядає футуристично й має багато стилістичних деталей, які суттєво виділяють його на фоні інших моделей.

З іншого боку, модель дуже відрізняється від звичних пікапів, котрі дуже популярні в Північній Америці, на яку й розрахований «Кібертрак».

Саме тому, багато експертів заговорили, що пікап від «Тесли» не знайде багато прихильників серед традиційних володарів малих вантажівок, адже вони звикли до «класичних» форм.




Що сталося тепер?

Нещодавно видання TheTruthAboutCars вирішило ще раз проаналізувати можливі продажі Tesla Cybertruck й дійшло висновку, що модель може стати першим провалом для виробника електромобілів.

Матеріал зокрема отримав відгук у Твіттері від акаунту Tesla Owners Online, який не погодився з думкою про майбутній провал «Кібертрака» та позначив Ілона Маска у повідомленні, аби засновник компанії особисто прокоментував статтю.




Маск, котрий відомий своїми іноді неоднозначними заявами у соцмережах, теж не пройшов повз та прокоментував зазначені висловлювання.

«Чесно кажучи, завжди є певний шанс, що Cybertruck провалиться, бо він так несхожий на будь-що інше, – написав Маск у Twitter. – Мені все одно. Мені він дуже подобається, навіть якщо іншим – ні.

Інші вантажівки схожі на копії самих себе, але Cybertruck схожий на те, що його зробили прибульці з майбутнього».

Й тут варто додати, що за два роки після презентації Tesla Cybertruck не з’явилось жодного тестового прототипу, який би помітили фотошпигуни. Крім того, не оголошено жодних виробничих планів. Проте, принаймні, зібрано майже 1 мільйон попередніх замовлень на модель, хоча більша частина може просто бути фіктивною.

В той же час, інші автовиробники вже на шляху до виробництва електричних пікапів. GM вже представив новий електричний Hummer, а Rivian ось-ось розпочне виробництво своїх моделей. Крім того Nikola Motors представила електричний пікап, а стартап Lordstown Motors теж представив перший електропікап.

То ж поки з’явиться пікап від «Тесли», то момент може бути втрачений. Чи буде це провал?

Галерея Tesla Cybertruck:
Фотограф: Tesla
Фотограф: carscoops
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest