Нову ЗАЗ «Таврію» знову представили на рендері

Автор: Редакція | 07 Чер, 2021
ЗАЗ Таврія 2021 рендер

ЗАЗ «Таврія» продовжує розбурхувати Інтернет своїми рендерами й тепер український дизайнер Роман Прядко представив нову інтерпретацію моделі.

Нещодавно Motorcar вже писав про появу рендерів для вже знятої з виробництва моделі ЗАЗ-1102 «Таврія», проте цікавість до ескізів можливого вигляду сучасної моделі підштовхнула їхнього автора продовжити пошук найкращого дизайну.




Український дизайнер Роман Прядко, який часто робить аналогічні рендери для іноземних медів, тепер створив екстер’єр бестселера ЗАЗу в двох кольорах: блакитному та жовтому.

Проте й зображені варіанти дещо відрізняються. Якщо «Таврія» в блакитному фарбуванні має задній спойлер на даху, то в жовтому – спойлер вже на багажнику.

Також для обох моделей пропонуються модні зараз псевдокросоверні пластикові обвіси, які можуть надати моделі брутальності.

Цікаво, що на цьому дизайнер не планує зупинятись й готує чергові ескізи.

«На даному етапі ведеться розробка як зовнішнього вигляду, так і внутрішнього оснащення. Тому, трохи згодом, буде представлений повний вигляд автомобіля» – сказав Прядко для Motorcar.




Як вже зазначалось, модель ЗАЗ-1102 «Таврія» вперше з’явилась у 1987 році та була суттєво оновлена у 1997-му, аkе була остаточна знята з виробництва у 2007 році.

На разі, модель з ескізів навряд з’явиться в цьому вигляді на сучасному виробництві ЗАЗ, адже тепер воно повністю зайнято великовузловим збиранням з імпортованим машинокомплектів, як Renault Arkana, Lada та Kia Rio.

Крім того, відсутність великого попиту на нові автомобілі не дозволяє розвивати вітчизняний автопром. Наприклад, за минулий місяць в Україні було продано біля 8,5 тисяч нових машин.




На цьому фоні цікавим виглядає нещодавнє оголошення про те, що ЗАЗ може випустити до 10 000 автомобілів до кінця 2021 року.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея рендерів ЗАЗ Таврія 2021 року:
Фотограф: Roman Priadko
Фотограф: Roman Priadko
Фотограф: Roman Priadko

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest