Нове покоління Kia Sportage презентують у червні

Автор: Редакція | 01 Тра, 2021
Kia Sportage 2022 року (шпигунські фото)

П’ята генерація кросовера Kia Sportage має з’явитись у червні 2021 року. Проте офіційно це не підтверджено.

За попередніми чутками новий кросовер Kia Sportage мав з’явитися в квітні для американського ринку, проте, як бачимо, цього не сталося. Тим не менш, чергові припущення говорять про те, що глобальна презентація відбудеться найближчим часом.




За даними видання TheKoreanCarBlog, яке посилається на джерела з Південної Кореї, компактний кросовер наступного покоління має вже стати на конвеєр до кінця червня. Й що найважливіше, згідно з повідомленням, у перших тижнях червня з’являться офіційні зображення та технічні деталі. Попередні замовлення також почнуться до того часу, але, швидше за все, поки для корейського ринку.

Як й попередні чутки, сприймати цю новину потрібно з долею скептицизму, оскільки на даний момент нічого офіційно не підтверджено.

На даний момент, «Спортейдж» з’являвся на кількох шпигунських знімках (з тестів на треку та трасі), й велика наявність камуфляжу поки не наводить на думку про швидку презентацію.




Проте це не заважає малювати численні рендери кросовера. Останніми було бачення від Gothca Cars, а раніше рендери створювали видання Motor.es та AtchaCars.

Єдине, що відомо точно, що новинка отримає новий логотип Kia.

Можна також провести чимало паралелей із новим поколінням кросовера Hyundai Tucson, адже обидві моделі ділитимуть чимало технологій між собою: платформу, двигуни, медійні системи та інше.




З урахуванням сказаного, можна очікувати, що наступний Sportage матиме безліч варіантів силових агрегатів, які включатимуть бензинові, дизельні та електрифіковані ДВЗ. Доступність, звичайно, залежатиме від ринку, але як передні, так й повнопривідні варіанти трансмісії, безумовно, будуть присутні у більшості країн.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Kia Sportage 2022 року (шпигунські фото):
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest