Нові Logan і Sandero «засвітились» перед дебютом

Автор: Роман Галімон | 04 Вер, 2020
Dacia Sandero Stepway 2021 року

Популярні в Україні моделі Renault Logan та Sandero незабаром отримають нову генерацію, а поки виробник запропонував поглянути тізери.

Поява другого покоління седану Logan та хетчбеку Sandero назріла вже давно. Наша редакція минулого року тестувала румунський седан Logan, який продається в Україні під брендом Renault, хоча виготовляється на заводі Dacia.

Саме доступність цих моделей дозволяють бути їм популярними на ринку нових автомобілів у нашій країні котрий рік поспіль й вони майже постійно знаходяться у топ-5 продажів.

Тепер виробник, після восьми років життєвого циклу моделей, вирішив зробити зміну генерації й, схоже, це має відбутися незабаром.

 

В опублікованому тізері Група Renault, яка й володіє брендом Dacia, натякає на одночасну прем’єру нових Logan, Sandero і Sandero Stepway.

За попередніми даними, моделі перейдуть на платформу CMF-B, на якій будується актуальний Renault Clio, проте в дещо спрощеній версії.




На початку року деякі з новинок вже були помічені «шпигунами» на тестах, але через щільний камуфляж говорити про напрям нового дизайну важко. Можна лише очікувати, що зі зміною поколінь, машини зазнають суттєвого апгрейду, але й залишаться при цьому доступними.

За припущеннями, основу моторної гами «бюджетників» складуть літрові бензинові агрегати – атмосферні й з турбонаддувом – потужністю від 65 до 100 к.с., до яких приєднаються 1,5-літрові дизелі на 85 к.с. і 115 к.с. Можливо, новинкам навіть пообіцяють гібридну версію на 140 к.с., атже незабаром має з’явитися й перший електрокар від Dacia.

В інтер’єрі теж мають відбутися зміни. Зокрема, може з’явитися медійна система EasyLink з 8-дюймовим екраном, яку на початку року почали встановлювати на бразильському Duster. Така система працює з функціями Apple CarPlay і AndroidAuto й можливістю збереження до п’яти профілів користувачів.




Можливо на новинках з’являться й інші вже випробовані рішення з моделей Renault, які вже окупились для французької групи в цілому й не підвищать кінцеву ціну для клієнта.

До речі, нещодавно кросовер Dacia Duster отримав двопаливний двигун, а електрокросовер Dacia «засвітився» на патентних зображеннях.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook та Twitter.

Галерея тізерів нових Logan, Sandero і Sandero Stepway:
Фотограф: Dacia
Фотограф: Dacia
Фотограф: Dacia

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest