Рейтинги найкращих позашляховиків 2021 року

Автор: Редакція | 31 Гру, 2021
Рейтинг кросоверів 2021 року

Наш передноворічний рейтинг має допомогти обрати найкращий кросовер завдяки тому, що до нього включені одразу декілька переліків найкращих автомобілів.

Кросовер та позашляховик залишаються найпопулярнішими рішеннями на ринку автомобілів, тому Motorcar вирішив створити спеціальний рейтинг найкращих варіантів за різними сегментами та задачами, які ці машини мають вирішувати.

До речі, раніше Motorcar публікував цілу серію рейтингів під загальною назвою “Який кросовер обрати?” Тож можливу відповідь також можна зайти в цих матеріалах.

Читайте детальніше:

Але що найголовніше при виборі кросовера? Питання економності завжди було проблемним для власників машин із вищим кліренсом й відповідною аеродинамікою.

Іноді навіть офіційні показники, опубліковані в брошурах із продажу автомобілів, можуть спокусити придбати певну модель, але результати часто вводять в оману. Які ж реальні витрати пального має сучасний кросовер?

Рейтинг найефективніших кросоверів

Рейтинг найекономніших кросоверів

Дивіться рейтинг топ-10 найефективніших кросоверів із реальними витратами пального.

Зазначається, що для тестів використовувались суворо контрольовані умови, засновані на реалістичній їзді по реальному маршруту, який проходив по міських, сільських дорогам та автомагістралях.

Як видно з фото у цьому переліку можна прочитати про переваги й недоліки кросоверів Kia Niro, Volkswagen T-Cross, Suzuki Vitara, Peugeot 2008 та інших.

Рейтинг найбільш ненадійних кросоверів

Топ-25 найбільш ненадійних кросоверів

Інше питання, яке завжди хвилює власника автомобіля – надійність. На нашому сайті можна знайти декілька цікавих рейтингів з цього приводу, але в останньому наведено топ-25 найбільш ненадійних кросоверів.

Перелік автомобілів був сформований на основі опитування 16 000 автовласників стосовно їхніх проблем із автомобілем протягом минулого року.

В цьому матеріалі можна знайти й Volkswagen Tiguan, й Nissan Qashqai, й Volvo XC90, й Peugeot 3008.

Рейтинг найкращих вживаних кросоверів за 12000 євро

Топ-10 найкращих вживаних кросоверів за 12000 євро

Якщо ж потрібно придбати не новий автомобіль, то варто розглянути цей рейтинг топ-10 найкращих кросоверів за 12 000 євро.

Звісно, йдеться здебільшого про європейський ринок, але тут можна почитати про переваги й недоліки таких варіантів, як Mazda CX-5, Kia Sportage, Honda CR-V, Volkswagen Tiguan та Dacia Duster. Не повірите, але рейтинг очолює кросовер Suzuki Vitara.

До речі, якщо потрібен вживаний преміальний позашляховик, то можна переглянути цей рейтинг.

Рейтинг рейтингів

Який кросовер обрати? Рейтинги найкращих позашляховиків

Якщо уважний читач вже дістався цього рейтингу, то явно готовий до детального переліку з розбиттям на декілька категорій.

Найкращі субкомпактні кросовери, середні компактні кросовери, компактні кросовери, дворядні середньорозмірні кросовери,  трирядні середньорозмірні позашляховики, повнорозмірні позашляховики все можна знайти в цьому рейтингу.

У випадку, коли потрібно ще більше рейтингів, то можна можна переглянути топ-10 найкращих сімейних кросоверів, рейтинг найпотужніших позашляховиків, рейтинг справжніх позашляховиків та рейтинг найспортивніших кросоверів.

Топ-7 найбільш очікуваних кросоверів 2022 року

Топ-7 очікувані кросовери рейтинг 2022

Й на завершення як не згадати про рейтинг найбільш очікуваних кросоверів 2022 року.

Цікаво, що до цього переліку увійшли не лише бюджетні моделі, але й преміальні примірники з яскраво вираженим спортивним характером.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.


Додати свій коментар



Як обрати кросовер?
Який рейтинг найефективніших кросоверів 2021 року?

До рейтингу входять Kia Niro, Volkswagen T-Cross, Suzuki Vitara, Peugeot 2008 та інші

Які найбільш ненадійні кросовери?

В цьому рейтингу можна знайти Volkswagen Tiguan, й Nissan Qashqai, й Volvo XC90, й Peugeot 3008

Який рейтинг найкращих вживаних кросоверів?

Читайте в матеріалі про Mazda CX-5, Kia Sportage, Honda CR-V, Volkswagen Tiguan та Dacia Duster

Якмй кросовер обрати?

Читайте про найкращі субкомпактні кросовери, середні компактні кросовери, компактні кросовери, дворядні середньорозмірні кросовери, трирядні середньорозмірні позашляховики, повнорозмірні позашляховики

Які вживані преміальні кросовери кращі?

Вживані преміальні позашляховики Volkswagen Touareg, Bentley Bentayga, BMW X5, Porsche Cayenne та Volvo XC90




Pin It on Pinterest